Veelgestelde vragen

Kan ik montagepartner worden?

Dit is zeker een mogelijkheid. Contacteer ons via info@tronco.be en we nemen contact met je op om samen de opties te overlopen.

Kan ik als particulier bij jullie bestellen?

Ja, je hoeft niet professioneel actief te zijn of over een BTW-nummer te beschikken om een bouwpakket van Tronco te bestellen.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Onze bouwpakketten worden met een vrachtwagen geleverd. Wij kunnen leveren binnen de EU. Afhankelijk van de locatie heeft dit uiteraard een invloed op de transportkosten.

Wat is de levertermijn?

In principe kan alles snel geleverd worden. Aangezien het gaat om maatwerk, is het echter moeilijk voor ons om voor alles dezelfde levertermijnen te garanderen. Dit hangt dus af van project tot project. Bespreek alles zeker met onze adviseur zodat we je steeds zo efficiënt mogelijk kunnen verderhelpen.

Wat als er onderdelen te kort zijn?

Binnen onze productie zijn verschillende controlepunten die vergeten onderdelen moeten tegengaan. Moest er toch een onderdeel te kort zijn, dan kan je ons altijd contacteren om deze op te vragen. We leveren ze zo snel mogelijk.

Wat is inbegrepen in een Tronco-pakket?

Wij bezorgen je al het nodige hout, een bouwplan, een Tronco-doos met daarin de nodige onderdelen alsook handige DIY-video’s. Materialen voor de fundering en afwerking dien je zelf te voorzien.

Kan ik een pakket voor een volledig huis bestellen?

Dit kan voor schrijnwerkers. Let er wel op dat de eindverantwoordelijkheid steeds bij de plaatser ligt. Ben je niet handig dan verwijzen we je graag door naar Ecohuis.be of Brensj.be.

Kan ik een pakket op maat bestellen?

Elk Tronco-pakket wordt gemaakt op maat van jouw wensen. We beperken ons echter tot de houtconstructie. Materialen voor de fundering en afwerking dien je zelf te voorzien.

Voorziet Tronco ook de werfopvolging?

Ons werk zit erop van zodra je bouwpakket geleverd is op de gewenste locatie. Uiteraard zijn we bereikbaar in geval van bepaalde onregelmatigheden. Toch is het niet de bedoeling dat we de bouw van je project verder mee opvolgen.

Moet ik handig zijn voor een Tronco-bouwpakket?

Een zekere handigheid of ervaring is vereist. Het volledige bouwpakket, inclusief onderdelen en bouwplan, wordt aangeleverd. Daarnaast kan je ook beroep doen op onze DIY-video’s voor extra duidelijkheid. Toch dien je de volledige montage zelf te doen. Ben je niet handig dan kan je beroep doen op onze montagepartners.

Scroll naar boven